Anasayfa » içerik » Yeni Şubenizi Facebook’ta Açmak İster Misiniz?
Yeni Şubenizi Facebook'ta Açmak İster Misiniz?

Yeni Şubenizi Facebook’ta Açmak İster Misiniz?

Üreticilerle e-ticaret sitelerini buluşturan Operasyon Merkezi’nden yepyeni bir hizmet: “Fırsat Merkezi”. Sosyal medyadaki yeriniz en önden ayrıldı. Ürünleriniz ile müşterilerinizi Facebook’taki sanal mağazanızda buluşturuyoruz!

Yeni Şubenizi Facebook'ta Açmak İster Misiniz?Ürünlerini internette satmak isteyen markalara A’dan Z’ye e-ticaret hizmeti veren Operasyon Merkezi, yeni projesi “Fırsat Merkezi” uygulaması ile üreticileri, Facebook kullanıcıları ile buluşturuyor.

Facebook kullanıcılarının ayağına giden bu sosyal alışveriş uygulaması; Facebook sayfasından hiç çıkmadan ürünleri görme, inceleme ve yine Facebook sayfası içinde satınalma imkanı sunuyor.

Yeni Şubenizi Facebook'ta Açmak İster Misiniz?

Fırsat Merkezi bünyesinde her markaya kendi logosu, renkleri ve konseptine uygun şekilde özelleştirilmiş Facebook mağazası kuruluyor ve ürünler markanın kendi Facebook mağazasından satışa sunuluyor. Üstelik tüm kuruluş, satış ve teslimat işlemlerini Operasyon Merkezi, firma adına yapmakta. Fırsat Merkezi uygulamasını kullanan tüm markalar birbirleri ile sinerji içinde büyüme fırsatı da yakalayacaklar. Farklı sektörlerden markaların mağazalarının kısa süre içinde arka arkaya açılacağı Fırsat Merkezi, 2011 yılında 100’den fazla markanın uygulamayı kullanmaya başlamasını planlıyor.  

Öncelikle Türkçe ve Türk kullanıcılara yönelik olarak hazırlanan Fırsat Merkezi, kısa süre içinde Amerika, Avrupa ve Rusya pazarı için farklı dillerde geliştirilecek olan uygulama ile dünya çapında hizmet vermeyi hedefliyor.

http://apps.facebook.com/firsatmerkezi veya Facebook aramaya “fırsatmerkezi” yazarak ulaşabilirsiniz.

Hakkında sosyalmedyapazarlama

Check Also

İlk Meetup+ Teknoloji Buluşması Gerçekleşti

Türkiye’de Bulut Bilişim’in lideri olan PlusClouds tarafından gerçekleşen MeetUp+ etkinliği, Türkiye’de teknoloji alanında yaşanan gelişmelere ...

2 yorum

  1. Bu işin hiç bir esprisi yok. iframe’den öte birşey değil, .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir