Anasayfa » ALINTI » Twitter’da Dönüşüm Tamamlanıyor!
Twitter'da Dönüşüm Tamamlanıyor!

Twitter’da Dönüşüm Tamamlanıyor!

Twitter'da Dönüşüm Tamamlanıyor!Twitter yeni arayüzünü 2010’un Eylül ayında kullanıcılara tanıttı. Daha hızlı daha kolay ve daha zengin dediği kullanıcı arayüzü bazı kullanıcılar için artık yeni bile sayılmaz ancak site, eski arayüzü kullanan kullanıcılarını da artık tamamen yeni Twitter arayüzüne geçireceğini açıkladı.

Halen eski Twitter’ı kullananlar siteye girdiklerinde yukarıda “Çok yakında yeni Twitter’a güncelleneceksiniz” mesajını alıyorlar. Yeni Twitter’ın getirdiklerini sizlere bir kez daha hatırlatalım.

Yeni Twitter’da solda mesajlar akarken sağ tarafta daha büyük bir şekilde görebileceğiniz bilgiler duruyor. Sağ taraftan takipçilerinizi, kimleri takip ettiğinizi, en beğendiğiniz tweet’leri ve daha birçoğunu görebiliyorsunuz. Yeniliklerden bir başkası da sitenin içerisine yerleştirilen medyalar. Yani artık bir fotoğraf ya da video gördüğünüzde onu görüntülemek için siteden ayrılmanız gerekmiyor, sağ tarafta fotoğrafı ya da videoyu oynatabiliyorsunuz.

Ayrıca kullanıcıların daha fazla tweet’lerini görüntüleyebilmek için bir düğmeye basmanıza da gerek yok, sayfayı aşağıya doğru ilerletmeniz daha fazla tweet görüntüleyebilmeniz için yeterli.

Hakkında sosyalmedyapazarlama

Check Also

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansına Etkili Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi Verdi

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansına Etkili Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi Verdi

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) personeline yönelik düzenlenen kurumsal iletişim eğitimleri kapsamında “Etkili ...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir