Anasayfa » ALINTI » Google + İçin Windows Uygulaması
Google + İçin Windows Uygulaması

Google + İçin Windows Uygulaması

Google + İçin Windows UygulamasıGoogle’ın yeni sosyal paylaşım platformu Google +, gün geçtikçe büyüyor ve gelişiyor. İnanılmaz bir hızla gelişen Google + için uygulamalarda tek tek ortaya çıkıyor.

Google’ın mobil işletim sistemi Android’de karşımıza çıkan, Google + uygulaması, şimdi ise Windows’da karşımızda.

Artık günümüzde kullanıcılar hep daha kolay ve pratik olanı istiyor. Google +’ın dişli rakipleri olan Twitter ve Facebook’un, yaklaşık her işletim sistemine uygun uygulamaları bulunmakta.

Bu uygulamalar sayesinde, masaüstünüzde ya da telefonunuzda pratik olarak bildirimlerinizi görüp, anında cevaplayabiliyorsunuz. Direk ulaşabildiğiniz bu kişisel sayfalarınıza, web tarayıcıdan girdiğiniz taktirde ise daha uzun bir yol izlenmiş oluyor.

Gclient adlı Windows uygulaması, Google+ tarafından sunulan tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor. Ayrıca bildirimler sistem tepsisinde de görünüyor.

Gclient uygulamasını kurmak ve kullanmaya başlamak için email adresi ile bir kilit açma kodu almak yeterli.

Google+’ı tüm fonksiyonlarıyla sunan uygulamanın tek eksiği görüntülü görüşme sunan Hangouts ve grup sohbeti Huddles özellikleri. Bunlar iOS için gelecek istemcide de bulunmayacak.

Henüz çok fazla detayın bulunmadığı Google +’ın Windows uygulaması, WEB tarayıcıdan Google +’a girmeye gerek kalmadan, iletileri görmenize olanak sağlıyor.

Hakkında sosyalmedyapazarlama

Check Also

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansına Etkili Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi Verdi

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansına Etkili Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi Verdi

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) personeline yönelik düzenlenen kurumsal iletişim eğitimleri kapsamında “Etkili ...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir