Anasayfa » ALINTI » Google+’a İlgi Azalıyor
Google+’a İlgi Azalıyor

Google+’a İlgi Azalıyor

Google+’a İlgi AzalıyorGoogle’ın bundan birkaç ay önce büyük umutlarla hayata geçirdiği ve ilk anda kullanıcıların hatırı sayılır bir ilgi gösterdiği Google+ servisi yeni bir hayal kırıklığı olma yolunda ilerliyor. 89.com’un ManageFlitter üzerinden elde ettiği verilere göre 19 Temmuz – 19 Ağustos tarihleri arasında Google+ üzerinde topluma açık olarak paylaşılan mesaj sayısı kullanıcı başına günde 0,68 iken, 19 Ağustos-14 Eylül tarihleri arasında bu sayı kişi başına 0,40′a geriledi. Bu da platforma gösterilen ilginin, en azından platformun topluma açık tarafına bakıldığında yüzde 40′tan fazla azaldığına karşılık geliyor.

Google+’a İlgi Azalıyor

Bu bilgiler, ManageFlitter tarafından takip edilen ve Google+ hesaplarını Twitter’a bağlamış 8 bine yakın kullanıcıdan toplanan rakamlara dayanıyor. Platformun 20 milyondan fazla üyesi olduğu düşünüldüğünde örnek çok büyük sayılmaz, ama Google+ hesabını Twitter hesabına bağlayanların normal kullanıcılara oranla sosyal medya kullanımına daha fazla önem verdiği varsayımından yola çıkarsanız bundan kalbur üstü tabakanın Google+’a olan ilgisini kaybettiği sonucunu da çıkarabilirsiniz.

Detaylar ve grafikler için bu adrese bakabilirsiniz.

Hakkında sosyalmedyapazarlama

Check Also

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansına Etkili Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi Verdi

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansına Etkili Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi Verdi

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) personeline yönelik düzenlenen kurumsal iletişim eğitimleri kapsamında “Etkili ...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir