Anasayfa » ALINTI » Facebook Sayfanızı Uçurun!
Facebook Sayfanızı Uçurun!

Facebook Sayfanızı Uçurun!

Facebook Sayfanızı Uçurun!

Facebook’taki hayran sayfalarının pek çoğu ne yazık ki yeterince iyi yönetilmiyor. Oysa  ki 800 milyonu aşkın Facebook kullanıcısına açık olan bu sayfalar birkaç basit ipucu yardımıyla çok daha etkili ve faydalı hale getirilebilir. Eğer sizin de bir hayran sayfanız varsa, işte sayfanızda etkileşimi arttırmak ve sayfanızı daha faydalı hale getirebilmek için birkaç ufak nokta:

Yarışmalar düzenleyin, hediyeler verin

Sayfanızda canlı görüntülü sohbetler gerçekleştirmek çok etkili fakat özellikle yeni başlayanlar için biraz zahmetli bir seçenek olabilir. Fakat sayfanız üzerinde ufak yarışmalar düzenlemek, hayranlarınıza hediyeler vermek hayran sayısını arttırmak için çok faydalı olabilir.

Sorular sorun

Hayranlarınızla etkileşimi arttırmanın en iyi yollarından biri onlara sorular sormak veya anketler düzenlemektir.

Fotoğraflar, özel sayfalar…

Fotoğrafları iyi kullanın

Facebook Sayfanızı Uçurun!Facebook üzerinde en çok etkileşim sağlayan içerik türü fotoğraflardır. İyi seçilmiş ve doğru zamanlarda yayınlanan fotoğraflar hayranlarınızı sayfanıza bağlılığı arttırabilir.

Özel açılış sayfaları kullanın

Hayranlar sayfanıza ilk girdiğinde doğrudan duvarı görmeleri yerine özel hazırlanmış bir sayfa ile onları karşılamak çok daha etkili olacaktır.

Düzenli içerik paylaşın

Sayfanızda bir gün içerisinde 10 paylaşımda bulunup, sonrasında 10 gün uğramıyorsanız sayfanızı yeterince etkili kullanmıyorsunuz demektir. İçerik paylaşımını daha az ama düzenli hale getirmenizde fayda var.

Hakkında sosyalmedyapazarlama

Check Also

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansına Etkili Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi Verdi

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansına Etkili Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi Verdi

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) personeline yönelik düzenlenen kurumsal iletişim eğitimleri kapsamında “Etkili ...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir