Anasayfa » ALINTI » Facebook Güvenliği İpuçları
Facebook Güvenliği İpuçları

Facebook Güvenliği İpuçları

Facebook Güvenliği İpuçlarıHer gün hatta bazen her saat Facebook hesabımıza giriş yapıp, arkadaşlarımızın güncel durumlarını takip ediyoruz. Facebook hesaplarımız artık o denli hayatımızın önemli bir parçası haline geldi ki, eğer şifresi çalınırsa bedelini fazlası ile ödeyebiliriz. Bugünkü makalemde sizlere, Facebook güvenliği hakkında birkaç bilgi vermek istiyorum.

Facebook hesabımızı nasıl daha güvenli hale getirebiliriz? Önemli olan 3 faktör vardır. Birincisi, şifrenizin güçlü bir şifre olmasıdır. İkincisi, Facebook girişlerinizde güvenli bilgisayar sorgusu yaptırmanızdır.

Üçüncüsü ise, kendi bilgisayarınızın güvenliğidir. Bu üç güvenliği sağladığınız zaman Facebook hesabınız güvende olacaktır. Başkaları tarafından şifrenizin çalınması neredeyse imkânsız hale gelecektir. Hesaplarınıza girişlerde güvenli bilgisayar sorgusunu, hesap ayarları bölümünüzden kolaylıkla bulabilir ve aktif hale getirebilirsiniz. Bende dâhil olmak üzere birçok kullanıcı bu yöntem ile hesaplarını güvenli hale alıyorlar. İçerisinde fotoğraflarınızın, videolarınızın ve kişisel bilgilerinizin barındığı bir hesabın başkaları tarafından çalınması size ağır bedeller ödettirebilir, lütfen bunu unutmayarak önlemlerinizi alınız. Ayrıca Facebook güvenlik sistemlerine güvenmenizi ve hesaplarınızın emin ellerde olduğundan emin olmanızı söylemek isterim.

Hakkında sosyalmedyapazarlama

Check Also

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansına Etkili Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi Verdi

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansına Etkili Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi Verdi

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) personeline yönelik düzenlenen kurumsal iletişim eğitimleri kapsamında “Etkili ...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir