Anasayfa » ALINTI » “Jobs’suz Apple, Google’a Yenik Düşebilir”
"Jobs'suz Apple, Google'a Yenik Düşebilir"

“Jobs’suz Apple, Google’a Yenik Düşebilir”

"Jobs'suz Apple, Google'a Yenik Düşebilir"Bir girişimcinin iddiasına göre AppleSteve Jobs‘un eksikliğini yaşıyor ve bir süre sonra ceplerde Google‘a ve dolayısıyla Android’e teslim olabilir.

SpaceX ve Tesla’nın kurucusu Elon Musk, yaptığı açıklamada Apple’ın akıllı cep piyasasında Google’a yenik düşmesinin muhtemel olduğunu söyledi ve bunu Steve Jobs’un eksikliğine bağladı. Musk, sözlerine şunları da ekledi: “Bir şirketi yöneten kişi, büyük farklar oluşturabiliyor. (Google CEO’su) Larry Page oldukça iyi ve uzun dönemde muhtemelen öne geçecektir.

Apple ortak kurucusu Steve Wozniak da geçtiğimiz günlerde Microsoft’un Apple’dan daha yaratıcı bir hale bürünmüş olabileceğini, Apple’ın yenilik konusunda ağır kalması nedeniyle geriye düşebileceğini söylemişti. Bir başka analist ise Apple’ın yaratıcılık özelliğinin “cızırdadığını” söylemiş, şirketin dokunmatik özellikleri iMac ve notebook’lara getirmediğini ileri sürmüştü.

Apple’ın CEO’luk görevini üstlenen Tim Cook, şu sıralarda liderlik özelliklerinin eksik olduğu ve bir “hafif siklet” olduğu iddialarıyla eleştiriliyor.

Hakkında sosyalmedyapazarlama

Check Also

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansına Etkili Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi Verdi

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansına Etkili Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi Verdi

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) personeline yönelik düzenlenen kurumsal iletişim eğitimleri kapsamında “Etkili ...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir