Anasayfa » ALINTI » WhatsApp’a Rakip Geliyor!
WhatsApp'a Rakip Geliyor!

WhatsApp’a Rakip Geliyor!

WhatsApp'a Rakip Geliyor!Apple’ın yeni mesajlaşma uygulaması “MessageMe” kullanıma açıldı. İphone, İpad, İpod Touch ve Android ile kullanılabilen “MessageMe”, meşhur uygulama “WhatsApp” ile benzer özelliklere sahip. Dünyadaki en kalabalık uygulama olmasına kesin gözüyle bakılan bu uygulama, sadece mesajlaşma ile sınırlı değil. 

Resim Bile Çizebilirsiniz 

Bu yeni uygulamayla mesajlaşmanın yanı sıra anında fotoğraf çekip gönderebilir, Youtube aracılığıyla videoları, İtunes ile şarkıları paylaşabilir hatta yeteneğinizi konuşturup resim bile çizebilirsiniz.

Facebook’ta Orada

MessageMe ile, Facebook üzerinden oturum açabilir, arkadaş listenizdekileri yeni uygulamaya davet edebilirsiniz. Karşınızdakine mesaj yollamak istediğinizde video, şarkı, fotoğraf ve resim gibi anahtarlar arasından hızlı bir tercih yapabilirsiniz. 

Ücretli Mi?

MessageMe, Facebook Messenger, WhatsApp, Japonya’da Line, Güney Kore’de Kakaotalk ve Çin’de Wechat gibi birçok küresel rakiple karşı karşıya. Bu yarışı kim kazanır bilinmez ama ücretsiz olan bu uygulamaya ilgi şimdiden çok büyük. 

 

Kaynak : Bilgi Çağı

Hakkında sosyalmedyapazarlama

Check Also

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansına Etkili Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi Verdi

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansına Etkili Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi Verdi

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) personeline yönelik düzenlenen kurumsal iletişim eğitimleri kapsamında “Etkili ...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir