Anasayfa » ALINTI » Facebook Sesli Görüşme Android İçin Yayınlandı
Facebook Sesli Görüşme Android İçin Yayınlandı

Facebook Sesli Görüşme Android İçin Yayınlandı

Facebook Sesli Görüşme Android İçin YayınlandıFacebook’a geçtiğimiz aylarda sesli görüşme özelliği eklenmişti. İlk olarak Kanada’da test edilen bu özellik kullanıcılar tarafından beğeni ile karşılanmıştı. Kanada’da test edilen özellik ilerleyen günlerde ABD ve daha sonra da ülkemizde de yayınlanmıştı. Ancak bu özellikten şimdiye kadar iOS kullanıcıları yararlanabiliyordu. Ama bugün itibariyle Facebook sesli görüşme özelliği Android için yayınlandı.

Kanada’daki Android kullanıcıları geçtiğimiz ayla birlikte bu özelliği kullanmaya başlamışlardı bile. Diğer ülkelerdeki Android kullanıcılarına ne zaman geleceği bilinmeyen özellik bugün itibariyle yayınlandı. Ancak şu an bu özelliği kullanabilmek için Wi-Fi bağlantısı gerekiyor. Facebook üzerinden ‘Ücretsiz Ara’ya tıkladığımızda ‘Arama yapmak için Wi-Fi bağlantısına geç‘ hatasıyla karşılaşıyoruz. Bu yüzden Facebook sesli görüşme özelliğinden yararlanmak istiyorsanız herhangi bir Wi-Fi’ye bağlanmanız gerekiyor.

Bu özelliğin nasıl kullanılacağına gelecek olursak; Direk olarak Facebook üzerinden ‘Mesajlar‘ bölümüne gelerek ya da Facebook Messenger’dan ‘i’ butonuna dokunduktan sonra “Ücretsiz Arama“ya basarak bu özelliği kullanabiliyoruz.

 

Yazar: Emre Çetinkaya

Kaynak : Tekno Kulis

Hakkında sosyalmedyapazarlama

Check Also

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansına Etkili Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi Verdi

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansına Etkili Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi Verdi

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) personeline yönelik düzenlenen kurumsal iletişim eğitimleri kapsamında “Etkili ...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir