Anasayfa » ALINTI » Google+ ve YouTube Birlikte Çalışacak
Google+ ve YouTube Birlikte Çalışacak

Google+ ve YouTube Birlikte Çalışacak

Google+ ve YouTube Birlikte ÇalışacakGoogle kullanıcılarının Google+ hesaplarını YouTube hesapları ile kendi kanallarına eklemelerini sağlayan bir programı test etmeye başladı. Beta yayınında olduğu için uygulama herkese açık değil.

Uygulamaya bağlanıldığı anda Google hesabı 50 adet farklı YouTube kanalını yönetebilecek kapasiteyle çalışmaya başlıyor. Kullanıcı, hesaplar arası geçiş yaparak, kanallarını yönetebiliyor. Bu şekilde hesapların birbirine bağlanıyor olması yeni özellikler getiriyor olacak. En basit olarak büyük bir video paylaşımı daha kolay sağlanacak. Hangout yayınları büyük ölçüde hareketlenecek. 

YouTube kullanıcıları ana hesaplarında “Connect with a Google+ page (beta)” opsiyonu görecekler ve bu şekilde kullanmaya başlayabilecekler. 

Google, tüm uygulamaları entegre çalıştırmak ve içeriği daha kolay yayabilmek için bu tür özelliklere ihtiyaç duymaktaydı. Bakalım herkese açıldığında kullanım ne kadar fayda sağlayacak?

 

Yazar : Meltem Şahin 

Kaynak : Sosyalmedyaport

Hakkında sosyalmedyapazarlama

Check Also

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansına Etkili Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi Verdi

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansına Etkili Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi Verdi

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) personeline yönelik düzenlenen kurumsal iletişim eğitimleri kapsamında “Etkili ...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir