Anasayfa » ALINTI » Markalar için Mucize Sosyal Medya Diyeti!
Markalar için Mucize Sosyal Medya Diyeti!

Markalar için Mucize Sosyal Medya Diyeti!

Markalar için Mucize Sosyal Medya Diyeti!Markanızın yazında fit görünmesini sağlamak için 15 günde yağ yakan, 2 beden incelten, oturduğunuz yerde 1 haftada 10 kilo vereceğinizi düşüncesi çok cezbedici görünüyor değil mi? Bu mucize ilaçlara sahip ajansların peşine düştünüz. İlaç dediklerine bakmayın hepsi bitkisel ürünler, ilaç değil yani…

Kışın durmadan yediniz markanızın takipçi sayıları önlenemez şekilde arttı. Yüz binler sizi takip etmeye başladı, karın bölgeniz yağlandı, boyun altı gıdılarınız çıktı, enseniz kalınlaştı. Zengin gösterdi sizi. Kılınızı kıpırdatmadan yüzbinlerle ifade edilen beğeni rakamlarına ulaştınız. Sosyal medya ajansınızdan iltifatlar geliyor; Kilo çok yakıştı size!?

Yaza girerken sosyal medya diyeti yapan markalar, hala fazla kilolarından kurtulma telaşı içinde ajanslarının verdiği sosyal medya diyet listesinde sabah bir kibrit kutusu peynir, sınırsız domates, 2 haşlanmış yumurta yiyip ekmek yemeden koşu bantlarında, ağırlıklar altında ter dökerken. Ekmek ajansta, Nutella üzerinde keyifle yeniyordu.

Az ya da çok beslenmek, günü 7 öğüne bölmek değil, beslemek de önemli. Yaptığınız diyeti markanın yaşam şekline uzun vadeli stratejisine dönüştürdüğünüzde markanız sağlıklı ve fit görünebilir. Kendinden beklenen ve beklenmeyen hareketleri güzel bir şekilde yapabilir. Markanın paylaştığı besin değeri yüksek içerikler takipçilerinde faydalanmasını sağlayacaktır.

İçerikte yaptığınız doğru hareketler, sosyal medyada hızla yağ yakmanıza neden olur. Bölgesel çalışmalar önemlidir. Çalıştırmak istediğiniz kaslar neler, hangi hareket hangi kası çalıştırıp marka için verimli bir hale getirecektir. Yanlış yapılan her kilo verme adımı sadece markanın yüz bölgesinden gideceğinden markayı sağlıksız algılanmasına neden olacaktır.

Bu kadar diyeti sporu neden yapıyorum diyen markalarımız maddi güçlerini kullanarak hoşlanmadıkları yerlerine estetik yaptırmayı tercih edebilirler. Estetik sadece geçici bir çözüm olacak dudaklarında botokslar zamanla müşterileri tarafından itici bulunmaya başlanacaktır. Gerdirdikleri yerler sarkmaya başlayacak, müşteri gözünde daha düne kadar çok güzel kadındı, çok çabuk çöktü seklinde düşünülmesine neden olacaktır. Estetik tercihi marka ve markayı takip edenler tarafından geçici bir iyi görünme ve iyi hissetme, hissettirme yaratacaktır. Markanızı bıçak altına yatırmayın, masada kalmasın.

Markanızın sosyal medyada uyguladığı diyet programının, tükettiği besin kalitesinin markanın sağlığını, sağlıklı iletişimini her bakımdan etkileyeceğini, sosyal medyadaki diyet’in sadece kilo vermek için değil çoğunlukla kilo almak içinde yapıldığını unutmayınız. Siz en iyisi mi marka olarak aldığınız kilolara dikkat edin.

 Ve sosyal medyada da “Ne Yersen O’sun” !

Hakkında sosyalmedyapazarlama

Check Also

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansına Etkili Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi Verdi

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansına Etkili Sosyal Medya Kullanımı Eğitimi Verdi

MarkeFront, T.C. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) personeline yönelik düzenlenen kurumsal iletişim eğitimleri kapsamında “Etkili ...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir